Serveis per a museos

 • servicios_museus_museologiaMuseòlegs, arqueòlegs, historiadors, científics, documentalistes … tot un seguit de professionals disposats a posar-se al servei d’un projecte. Grop aglutina els esforços del conjunt per crear l’argument fonamentat de qualsevol projecte museològic.

 • arte_elromanicLa interpretació museogràfica d’un bon projecte museològic és bàsic per a la seva comprensió i difusió. El disseny de l’espai, els recursos emprats, el recorregut distret, la distribució intel·ligent, les últimes tècniques, les sorpreses inesperades, la complicitat del visitant, la participació provocada, els nivells de llenguatge, les dimensions desproporcionades, els ficticis reals … El envoltant idoni facilita l’accés cognitiu del visitant als continguts de la mostra.

 • Grop s’ofereix com a empresa d’assessorament sense cap tipus de compromís davant qualsevol idea o projecte museístic que es pugui tenir, intuir o imaginar. Des del primer esbós, amb els primers estudis, viabilitat, recerca d’ajuts, solucions constructives, remodelació d’espais, adequació d’entorns, subvencions … La consulta prèvia i l’assessorament amb professionals del sector estalvien temps i diners a qualsevol projecte, donant més consistència i credibilitat a la proposta i ajudant a creure en la seva viabilitat.

 • servicios_museus_difusionCreació d’una imatge aglutinadora per al Museu i tot el seu àmbit d’influència. Estudis de difusió, interposició d’esquetxos, realització d’anuncis, senyalització exterior, senyalització de l’entorn, senyalètica interior, museu on line … La imatge i la difusió d’un Museu és la porta d’accés als seus continguts.

 • serveis_museus_almacenamientoL’emmagatzematge adequat i pràctic dels fons no públics dels Museus, faciliten la seva conservació i la seva posterior difusió. Grop està en disposició de realitzar el disseny del magatzem més adequat segons la tipologia de Museu de què es tracti. Prestatgeries, contenidors, calaixeres, arxivadors,… Les millors i més prestigioses marques al servei d’un projecte a mida de cada necessitat. Condicions climàtiques regulades, recerques de peces i material informatitzades, accessos amb seguretat controlada … tots els últims avenços al servei de l’art i el patrimoni. Fins i tot els magatzems poden fer-se accessibles i reconvertir les entranyes i fonaments d’un Museu en el més visitat i preuat dels seus tresors.

 • serveis_museus_serviciosGrop disposa dels mitjans, coneixements i capacitat per organitzar, implantar i fins i tot explotar tots els serveis paral·lels i complementaris que acompanyen i convenen avui en dia a qualsevol Museu: botiga, marxandatge i productes evocadors segons els continguts del Museu.
  Zona de bar, esbarjo i fins i tot restauració, espai de recepció, recaptació i taquilles, visites guiades, monitors o autoguia … La vitalitat d’un Museu és directament proporcional a la seva popularitat.

 • serveis_museus_suministrosDonada la seva implicació en el món de la museografia i la manipulació d’obres d’art i objectes de patrimoni, Grop disposa de lògiques avantatges comercials amb les principals distribuïdores de materials de conservació, restauració i embalatge, pel que pot incloure entre els seus serveis els de subministrar aquest tipus de material i incloure’l en qualsevol de les seves ofertes. Des de la més senzilla cantonera de polièster de conservació, l’indispensable regulador d’humitat relativa condicionat a uns paràmetres determinats, fins a la més sofisticada cabina de desinsectació. Grop recomana i aconsegueix el millor producte per a qualsevol necessitat en aquest sector.

 • serveis_museus_produccionGrop desenvolupa, prova, construeix, transporta i instal·la qualsevol projecte museogràfic fins lliurar-lo al Museu claus en mà. Serveis, productes, instal·lacions … Grop arriba fins al final de tot el que ofereix, amb la garantia del resultat i la seguretat del professional.

 • serveis_museus_instalacionLa instal·lació final de tot l’equipament museogràfic i la manipulació de les peces a exposar estan realitzades pels equips propis de tècnics i operaris qualificats de la mateixa empresa. Garantia de fidelitat, formació i capacitat. Els equips de tècnics i operaris de Grop conformen un entorn solidari i segur al voltant de la realització i finalització de qualsevol projecte, abastant tècniques i especialitzacions per garantir els millors resultats. Tècnics en audiovisuals, electricistes, escenògrafs, manipuladors qualificats d’obres d’art, amb coneixements concrets sobre una branca determinada, operaris multidisciplinaris, etc … Un conjunt de persones qualificades al voltant d’un mateix projecte i sota una sola direcció.

 • serveis_museus_mantenimientoGrop disposa de la infraestructura, mitjans, preparació i personal necessari per a poder pactar contractualment el manteniment de qualsevol Museu, l’hagi o no realitzat l’empresa específicament. La capacitat en personal i mitjans propis permet un seguiment acurat i continu de cada instal·lació i una ràpida actuació davant possibles imprevistos en el transcurs de la seva utilització.