Serveis per a l’art i el patrimoni

 • Departament de consultoria per a l’assessorament en qualsevol tema relacionat amb les obres d’art i els objectes patrimonials. Manipulació, transport, instal·lació, emmagatzematge, embalatges, tractament d’espais, subministrament de materials adequats, expositors, préstecs, permisos duaners, etc …

 • Manipulació, instal·lació, embalatge i retirada de les peces singulars i obres d’art realitzat per tècnics especialitzats de la pròpia empresa. Estudi i realització de suports, sistemes de seguretat, aïllaments inerts, etc … Tot el necessari per garantir una bona i segura exposició de peces i obres.

 • Disseny i realització d’embalatges personalitzats segons materials i característiques de cada peça. Embalatge internacional per a emmagatzematge temporal o permanent, segons normatives internacionals en matèria d’exportació i conservació, Grop aïlla i protegeix des de l’interior per evitar qualsevol efecte nociu, degradant o agressiu.

 • Estudis de climatització a sales, expositors i vitrines per aconseguir els paràmetres més segurs i convenients per a l’exposició de peces. Propostes d’actuació i de materials. Subministrament i instal·lació. Informe de resultats. Tota una garantia per a la conservació d’obres d’art i peces patrimonials.

 • Subministrament de materials i equips de conservació, restauració i control. Els productes es comproven per la mateixa empresa abans de posar-los a la venda. Solucions exclusives per ancoratges i seguretat. Propostes d’actuació. Mobiliari i elements complementaris.

 • Per tal d’abastar des d’una mateixa i única responsabilitat tots els processos d’actuació, Grop disposa d’un tracte comercial avantatjós i una relació empresarial consolidada per poder oferir el transport especialitzat d’obres d’art entre els seus serveis, completant l’oferta de servei global al respecte. Vehicles amb amortiment pneumàtica, control climàtic de la caixa des de cabina, dos conductors, servei telefònic GSM, etc … Tot el necessari per a la seguretat en el transport, controlat per tècnics qualificats i per la logística general de la pròpia empresa, amb conductors formats també com manipuladors especialitzats en obres d’art i objectes singulars. La relació comercial amb corresponsals de tot el món i l’ús de les seves càmeres de seguretat garanteixen el servei al voltant del planeta sense delimitacions per capacitat o coneixement.

 • Grop compta entre els seus professionals amb personal qualificat per a la gestió dels préstecs sol·licitats per a qualsevol exposició o esdeveniment. Tracte directe amb prestadors, definició de necessitats i exigències, tràmit de duanes i permisos, atenció a correus, seguiment de les accions determinades … Tota dedicació és poca per satisfer les necessitats de prestadors, garantir les peces prestades i aconseguir una correcta i bona imatge per futures sol·licituds.

 • Grop disposa de tota una xarxa de professionals i empreses col·laboradores del sector, amb reconegut i demostrada experiència, capacitats per formar un equip al voltant de l’empresa i presentar una proposta, tant de continguts com museogràfica, per a la realització de qualsevol exposició amb obres d’art i peces singulars. Tot un projecte claus en mà. Grop arriba fins on el seu client precisi que ho faci.

 • Grop disposa d’una cartera d’exposicions d’art itinerants, propietat d’algun dels seus clients, disponibles per ser llogats o prestades en les condicions particulars de cada cas. Grop es fa càrrec de tot el procés de gestió del préstec o cessió, de la logística, embalatge, transport, instal·lació i retirada. Una possibilitat de presentar peces originals de preuat valor a un cost molt raonable.

 • Manteniment d’exposicions temporals i instal·lacions permanents, control de paràmetres climàtics i de l’evolució de les peces. Moviments interns i adequació d’espais per a l’emmagatzematge i manipulació de peces, amb seguiment de la seva evolució i control de les instal·lacions. Un protocol adequat de manteniment pot assegurar cobrir les necessitats al respecte amb una prestació professional i adequada.

 • rehabilitacio-patrimonio_1024x1024Propostes de rehabilitació de patrimoni. Estudis d’estat i conservació. Propostes d’actuació segons criteris patrimonials i de conservació.Realització del projecte arquitectònic de rehabilitació.
  Estudis de viabilitat. Estudis i plans d’enginyeria. Proves de laboratori. Realització de projecte executiu, amidaments i valoració econòmica. Rehabilitació. Obra civil de rehabilitació realitzada amb col·laboradors habituals i especialitzats. Manteniment.
  Seguiment i manteniment de l’obra.